Česká klasika v podobě hrachové kaše. Bez párku si ji mohou dopřát samozřejmě i vegetariáni. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hrachovka se dříve servírovala na Štědrý den, než ustoupila dnešní rybí polévce. Pokud pochoutce z kapra neholdujete, ale chybí vám u vánoční večeře polévka, uvařte naši hrachovou.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hrách si den předem namočíme a v té stejné vodě druhý den uvaříme do měkka, popř. rozvaříme. Mezitím si na trošce oleje necháme zpěnit cibulku,
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Přebraný hrách opláchneme několikrát vlažnou vodou a pak zalijeme studenou vodou a necháme asi 3 hodiny namáčet. Když hrách nabobtná, uvaříme ho...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Mnoha lidem nechutná, ale spousta strávníků ji miluje. Podle tohoto receptu je kaše velmi jednoduchá se zaručeným výsledkem a navíc opravdu za pár kaček.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hrachová kaše recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Hrachová kaše, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Hrachová kaše.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Recept, podle kterého se vám Hrachová kaše zaručeně povede, najdete na Labužník.cz. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hrachová kaše je klasický staročeský pokrm, který přetrval až do současné české kuchyně. Kaše je připravována vařením hrachu ve vodě a k její přípravě lze použít jak hrách zelený, tak žlutý, a jak sušený, tak (řidčeji) čerstvý.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hrách vsypte na cedník s malými oky a dobře propláchněte pod tekoucí vodou. Vsypte do hrnce, zalijte studenou vodou a nechte několik hodin, případně
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hrách si namočíme přes noc do vlažné vody. Druhý den ho propláchneme, přidáme 3/4 l vody, bujón, lisovaný česnek a anglickou s cibulkou, kterou jsme zesklovatěli. Osolíme a vaříme doměkka.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Hrachová kaše má podle její konkrétní konzistence a ingrediencí energii 570 – 1230kJ, 8 – 18g bílkovin, 22 – 40g sacharidů, 0,5 – 8g tuků na 100g.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Oblíbený recept na hrachovou polévku. Vyzkoušíš snadnou a moc dobrou hrachovku? Tvoje rodina si tento recept zamiluje. Dnes navíc bonusové info. Hrachová polévka od Danči zde.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Dromy Hrachová vláknina 900g - Hrachová vláknina je nevstřebatelnou částí potravy, rostlinného původu, skládá z neškrobových polysacharidů a rezistentních oligosacharidů, ligninu sacharidů, jako je rezistentní škrob, dextriny, syntetizované ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Nabízíme Vám chutný recept na hrachovou kaši, která je opravdu moc dobrá na chuť a jednoduchá na přípravu. Zvládne to každý začátečník.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
Obsah sáčku vsypte do 230 ml horké (nikoliv vařící) vody. V misce promíchejte metličkou, aby se prášek s vodou spojil. Dochuťte solí a pepřem. Před konzumací nechte chvíli odpočinout.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK